Gallery 

Zvv Beringe/Printradar.nl sponsoravond 2014 

Zeer geslaagde sponsoravond 2014

Zvv Beringe/Printradar.nl sponsoravond 2013 

Zeer geslaangde sponsoravond 2013

Zvv Beringe sponsoravond 2012 

Zeer geslaagde sponsoravond Zvv Beringe

Zvv Beringe D1 Kampioen (01-04-2012) 

De jeugd van Zvv Beringe D1 zijn zondagmorgen 01-04 als echte kampioenen gehuldigd door Bestuur, jeugdleden, ouders , familie en vrienden. Als echte profs werden de spelers door een erehaag van jeugdleden een voor een door de speaker onthaald voor de wedstrijd tegen Klein Arsenal uit Helmond. Ook de bijbehorende muziek en het applaus van de tribunes zorgde daarbij voor een mooi onthaal. In de wedstrijd die daar op volgde was al snel duidelijk dat de mannen het allemaal zeer spannend vonden.

Men speelde dan ook een zenuwachtige wedstrijd die net verloren werd met 5-6. Even waren de gezichten bedrukt maar de champagne zorgde weer voor blije gezichten. Na de douche werd de huldiging voortgezet in de kantine onder grote belangstelling. Niemand minder dan Maurice Graef ( topscoorder aller tijde van VVV en oud zvvb’er ) had voor iedere speler een mooi en grappig woordje klaar. En ook de ouders vergaten het bedankje niet. Iedereen werd in het zonnetje gezet. Daarna kon men verder feesten onder het genot van frietjes en drank. Een mooi happening voor deze terechte kampioenen.

Sportgala 2009 

Toch wel onverwacht is Zvv Beringe/Dorssers in beweging heren 1 uitgeroepen tot sportploeg van de gemeente Helden tijdens het sportgala in december 2009.

 

ons eerste team kwam verrassend uit de bus als winnaar van de trofee sportploeg van het jaar van de gemeente Helden. Met de zware concurrentie van Eurotech BEVO HC heren 1 en dames 1 was dit voor ons zelf wel een verrassing te noemen. Uit handen van sportwethouder Rinus Janssen werd de trofee en oorkonde met trots in ontvangst genomen door aanvoerder Marcel Bos.

 

Maar dit was nog niet alles! Op het einde van het gala was er nog de overall sportprijs uitroeping van het Sportgala Helden. Deze prijs werd ook toegekend aan Zvv Beringe 1 vanwege uitzonderlijke sport prestaties op amateur nivo.

Op de vraag van burgemeester Mat Vestjens hoe het kan dat Zvv Beringe/Dorssers de laatste jaren zo'n sprong heeft gemaakt kwam antwoord uit een vreemde hoek. Plotseling kwam namelijk de Kerstman naar beneden van de tribune. Hij maakte zijn excuses voor een rode kaart in een enkele jaren gelden verloren bekerwedstrijd. Al gauw hadden de meeste door dat dit Maurice Graef moest zijn! Een leuke ludieke actie van Maurice welke twee seizoenen heeft gespeeld voor Zvv Beringe/Dorssers 1. Na afloop volgde er vele felicitaties en werd tot in de late uurtjes doorgefeest.

Bekerfinale 2009 

Wat het jaar ervoor niet lukte, lukte op 17 mei 2009 wel.In de KNVB beker finale hebben de mannen van Zvv Beringe/Dorssers 1 met goed en snel combinatie spel opponent Panningen in de verlenging op de knieën gekregen.

 

In deze zinderend spannende futsal beker finale was het in de reguliere speeltijd nog 3-3, maar in de verlenging wist Beringe uit te lopen tot.....Zvv Beringe/Dorssers 1 - Panningen 1.....5-3

In de eerste minuten starte Zvv Beringe meteen goed, dit resulteerde in een 1-0 voorsprong in de 7e minuut door Tim van Ophoven. Vervolgens zette Panningen een tandje bij en maakte de gelijkmaker. Direct daarna verdedigde Beringe niet sterk uit en daardoor wist Panningen, in de 11e minuut, een 1-2 voorsprong op het scorebord te zetten. Dit was meteen ook de ruststand. Zvv Beringe trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe en men crieërde diverse kansen. Het duurde toch nog tot de 11e minuut voordat de verdiende gelijkmaker viel door Erik Verber. Daarna had Beringe nog steeds het betere spel, echter Panningen wist weer op voorsprong te komen in de 17e minuut door een goede individuele actie (2-3). Met nog enkele minuten te spelen zette Zvv Beringe alles op alles en Ron Lenders wist zes minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker te scoren. Dit betekende dat er twee maal een tien minuten verlenging gespeeld zou worden.

 

In de eerste verlenging had Zvv Beringe net als in de reguliere tweede helft het betere veld spel. Uiteindelijk was het Marcel Lenders die na 5 minuten spelen met een snoei harde vrije trap Beringe op een 4-3 voorsprong zette. In de tweede verlenging moest Panningen eruit komen. Men ging zelfs met uitblinker doelman Marcel Peeters aanvallen. Een schot van deze doelman werd door Beringe doelman Roger Zegers bekwaam op de lat getikt. Job van Hoof kreeg daarna de bal en hij zag zijn kans om de wedstrijd te beslissen. Met een mooie trap, welke er eerst langs leek te gaan, draaide hij de bal op fraaie wijze in het verlaten Panningse doel. Hiermee kwam Zvv Beringe op een 5-3 voorsprong. Met nog een minuut op de klok probeerde Panningen nogmaals aan te zetten, maar Beringe speelde de resterende tijd professioneel uit.

 

Met deze overwinning hebben de Mannen van Zvv Beringe 1 clubhistorie geschreven. Mede in het jaar van het 20 jarig bestaan van de vereniging is dit een geweldig mooie prestatie. Zvv Beringe is ape trost op het 1e team maar ook de ruim 75 meegereisde supporters.

De KNVB organisatie sprak na aflooop over een zinderde finale met mooi en fair voetbal welke prachtige reclame is voor het futsal in midden Limburg.