Verenigingssponsor 

PRINTRADAR.NL nieuwe hoofdsponsor Zvv Beringe!

 

Zvv Beringe is trots dat zij een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. De nieuwe hoofdsponsor is geen onbekende. Vanaf seizoen 2001/2002 sponsorde directeur en eigenaar de heer Venezia al de zaalvoetbal vereniging uit Beringe.

In de eerste jaren was de naam ZONGraphic&Mail, later is de naam veranderd in het huidige Graphic&Mail.

Graphic&Mail is een bekende speler in de grafische industrie. Bij dit bedrijf, gelegen op Fresh Park Venlo, kunnen de meest uiteenlopende producten worden geprint en bedrukt.

 

Onlangs heeft Venezia samen met zijn zoon het nieuwe bedrijf Digiprint BV opgericht.

Onder Digiprint BV vallen de nieuwe concepten printradar, grootformaatradar, etikettenradar, textielradar en drukwerkradar. Binnen deze deelbedrijven kunnen ondernemers alles op het gebied van print, drukwerk, grootformaat, textiel en etiketten laten drukken. Ook reclame-uitingen zoals reclameborden, vlaggen, banners, bedrukking op canvas, spanframes, pand- en voertuigbelettering en objecten zoals mokken, fotolijstjes en autoplanken kunnen naar eigen wens worden bedrukt.

 

Met name voor PRINTRADAR.NL wil het bedrijf de naamsbekendheid in de regio verhogen, en de sponsoring van de zaalvoetbal vereniging schept een mooie gelegenheid om de naamsbekendheid verder uit te breiden.

De komende jaren zal Zvv Beringe dan ook verder gaan onder de nieuwe naam :

Zvv Beringe / PRINTRADAR.NL

 

Met dit nieuwe bedrijf speelt Venezia in op de digitale toekomst. Mensen willen steeds meer online kunnen regelen en uitvoeren. Als grafische onderneming moet je daarin mee.

Alleen met dit soort investeringen blijf je als grafisch bedrijf overeind. Maar uiteraard blijven daarbij de kernwaarden van Graphic & Mail, te weten snelheid, kwaliteit ,flexibiliteit en een scherpe prijs overeind.

 

Voor meer info zie http://www.printradar.nl/